Vacusol - kolektory na solární ohřev vody
Telefon ikona602 551 902 Poptat
Příběh jménem VacuSol

Příběh jménem VacuSol

Říkali jsme si, že to dnes trochu odlehčíme, a povíme vám, jak to všechno začalo. Přece jen jsme na trhu už 29 let. Z naší firmy je vyspělá slečna, která má nasbíranou hezkou řádku zkušeností. Ty se snaží předávat dál a hned tak něco ji nezaskočí. Solární kolektory a všechno kolem nich dokáže skloňovat ve všech pádech. A sleduje trendy.
Příběh jménem VacuSol

Začínali jsme jako česká firma a jako česká firma fungujeme dosud. Jsme na to pyšní. Hodně firem v tomto oboru časem skončilo nebo se sloučilo s jinými. Na trhu je hodně těch zahraničních, a tak jsme tak trochu hrdí patrioti. Vsadili jsme na vlastní výrobu v malebné Dolní Rožínce a léta ukázala, že to byl skvělý tah. Solární panely vyrábíme ve vlastních prostorách.

Solární panely nejen vyrábíme, ale zabýváme se i výzkumem a vývojem nových technologií, které úzce souvisejí s alternativními zdroji energie. Žijeme touhle tématikou naplno. A věříme, že se to na našich službách i kvalitě odráží.

VacuSol také podporuje studenty vysokých škol na prezentacích. Dodáváme informační materiály i vybavení. Nejčastěji asistujeme u diplomových prací studentů, jsme součástí různých výzkumných grantů. A dodáváme technické data pro výuku.

Ale na skok zase ještě k práci…

I když je výroba solárních panelů naší hlavní náplní, je nám už dlouho jasné, že bez komplexních služeb zákazníkům by to prostě nešlo. Takže děláme i poradenství, projekci a instalaci solárních panelů. A troufáme si říct, že nám to jde dobře.

Vždyť jsme dokázali navázat úspěšné spolupráce s obchodními partnery i mimo naši republiku. Značka VacuSol tak sahá třeba do Rakouska, Maďarska, Slovenska, Itálie, Bulharska, Polska a Německa. To se samozřejmě neobešlo bez papírování, pro evropský bylo nezbytné provést certifikaci našich výrobků, aby odpovídaly platným evropským normám. Jsme držiteli certifikace EN ISO 9001: 2001, EN ISO 14001: 2005, a v neposlední řadě Certifikátu účinnosti EN 12975-2.

Pořád inovujeme a naše solární kolektory představujeme nejen tady na webu, ale i na českých a zahraničních veletrzích.

Máme takové jedno velké přání.

Co nejvíce šetřit naši planetu a brát energii na ohřev vody pouze ze sluníčka. Čím dál více se začíná třídit odpad, více se kupují kvalitní věci. Dbá se na zdraví člověka. A tak ještě by bylo navíc fajn, kdyby každý pochopil, že šetřit naši planetu má smysl. Kdyby si každý uvědomil si, že tohle neděláme pro sebe, ale hlavně pro další generace. Ztoho ostatně plyne i naše motto: Myslíme na budoucnost.

Snadná a rychlá cesta k vašemu solárnímu ohřevu

  • Vstupní
    poradenství
  • Zaměření
    + projekt
  • odborná
    Montáž
  • Uvedení
    do provozu
  • Vyřízení
    dotace
Zavřít - ikona

Poptávka