Vacusol - kolektory na solární ohřev vody
Telefon ikona602 551 902 Dotaz / poptávka
Příběh jménem VacuSol

Příběh jménem VacuSol

Říkali jsme si, že to dnes trochu odlehčíme, a povíme vám, jak to všechno začalo. Přece jen jsme na trhu už 29 let. Z naší firmy je vyspělá slečna, která má nasbíranou hezkou řádku zkušeností. Ty se snaží předávat dál a hned tak něco ji nezaskočí. Solární kolektory a všechno kolem nich dokáže skloňovat ve všech pádech. A sleduje trendy.
Příběh jménem VacuSol

Začínali jsme jako česká firma a jako česká firma fungujeme dosud. Jsme na to pyšní. Hodně firem v tomto oboru časem skončilo nebo se sloučilo s jinými. Na trhu je hodně těch zahraničních, a tak jsme tak trochu hrdí patrioti. Vsadili jsme na vlastní výrobu v malebné Dolní Rožínce a léta ukázala, že to byl skvělý tah. Solární panely vyrábíme ve vlastních prostorách.

Solární panely nejen vyrábíme, ale zabýváme se i výzkumem a vývojem nových technologií, které úzce souvisejí s alternativními zdroji energie. Žijeme touhle tématikou naplno. A věříme, že se to na našich službách i kvalitě odráží.

VacuSol také podporuje studenty vysokých škol na prezentacích. Dodáváme informační materiály i vybavení. Nejčastěji asistujeme u diplomových prací studentů, jsme součástí různých výzkumných grantů. A dodáváme technické data pro výuku.

Ale na skok zase ještě k práci…

I když je výroba solárních panelů naší hlavní náplní, je nám už dlouho jasné, že bez komplexních služeb zákazníkům by to prostě nešlo. Takže děláme i poradenství, projekci a instalaci solárních panelů. A troufáme si říct, že nám to jde dobře.

Vždyť jsme dokázali navázat úspěšné spolupráce s obchodními partnery i mimo naši republiku. Značka VacuSol tak sahá třeba do Rakouska, Maďarska, Slovenska, Itálie, Bulharska, Polska a Německa. To se samozřejmě neobešlo bez papírování, pro evropský bylo nezbytné provést certifikaci našich výrobků, aby odpovídaly platným evropským normám. Jsme držiteli certifikace EN ISO 9001: 2001, EN ISO 14001: 2005, a v neposlední řadě Certifikátu účinnosti EN 12975-2.

Pořád inovujeme a naše solární kolektory představujeme nejen tady na webu, ale i na českých a zahraničních veletrzích.

Máme takové jedno velké přání.

Co nejvíce šetřit naši planetu a brát energii na ohřev vody pouze ze sluníčka. Čím dál více se začíná třídit odpad, více se kupují kvalitní věci. Dbá se na zdraví člověka. A tak ještě by bylo navíc fajn, kdyby každý pochopil, že šetřit naši planetu má smysl. Kdyby si každý uvědomil si, že tohle neděláme pro sebe, ale hlavně pro další generace. Z toho ostatně plyne i naše motto: Myslíme na budoucnost.

Snadná a rychlá cesta k vašemu solárnímu ohřevu

  • Vstupní
    poradenství
  • Zaměření
    + projekt
  • odborná
    Montáž
  • Uvedení
    do provozu
  • Vyřízení
    dotace
Máte dotaz?

Potřebujete poradit, jak na solární ohřev vody? Nebo vás zajímají podrobnosti o kolektorech VacuSol? Nabízíme nezávaznou konzultaci zdarma.

Napište nám své číslo a náš odborník se Vám ozve zpět hned, jak to půjde.

Dotaz / Nezávazná poptávka

Odesláním souhlasíte s využitím vložených kontaktů pro oslovení s odpovědí na Vaše dotazy naší firmou.